Gyorsszolgálat alatt azt értjük, amikor egy szolgáltató, több szakember egyszerre több problémánkat képes megoldani a duguláselhárítástól kezdve a villanyszerelésen át a vízvezeték-szereléstől a fűtés és gázszerelésen át egészen a klímaszerelésig, egyszerre gyorsan és pontosan lehetőség szerint minél kevesebb idő alatt végzi el a munkáit. Persze ezt mind egy szakembertől elvárni lehetetlen. A mi cégünk fő tevékenységes a fűtés és gázszerelés, kémények és szellőzők kiépítése és engedélyeztetés valamint a klímaszerelés. Ezen tevékenységekre nem csak megfelelő végzettséggel rendelkezünk, hanem több éves, akár évtizedes tapasztalattal is.

Ennek ellenére számos alkalommal előfordul, főként akkor amikor az ügyfeleink elégedettek a munkáinkkal, hogy legyünk kedvesek ajánlani:

   • villanyszerelőt,
   • duguláselhárító céget,
   • ácsot, bádogost,
   • kertépítőt

 

Ezen weboldal segítségével ehhez is próbálunk igazodni, tehát a gyorsszolgálat keretében arra törekszünk, amennyiben egy ügyfelünknek több problémája akad, akkor azt lehetőség szerint egy csapat vagy a csapat által ismert és megbízható szakemberek végezzék el.

…Ön tehát amennyiben bármilyen problémája akad a lakásában, házában vagy akár közös képviseletében álló társasházban bátran keressen fel bennünket, elsősorban akkor ha

Klímaszerelés, klíma feltöltés, klíma beszerelés, klíma karbantartás, gázkészülék javítás, gázszerelés, fűtésszerelés, kazán szerelés, cirkó vagy konvektor szerelés, kémények javítása, építése vagy éppen kéménybélelés szükséges az adott épületben, lakásban vagy társasházban. Ezentúl bátran hívjon minket akkor is ha villanyszerelőre, ácsra, tetőfedőre, duguláselhárító vállalkozásra, csőkamerázásra vagy egyéb szakemberre lenne szüksége.

A nap 24 órájában állunk rendelkezésre pár órán belüli kiszállással Budapest teljes területén, valamint Gyömrő, Maglód, Ecser, Vecsés, Üllő, Gyál, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Csömör, Gödöllő, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Budakalász, Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Pilisborosjenő, Üröm, Solymár, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti településeken. Akár ünnep és munkaszüneti napokon is.